Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fekete
Szeder, tinta, holló...

A fekete hajról a démoni, hideg szépség, vagy ellenkező esetben a latinos temperamentum jut sokak eszébe. A fekete tiszteletet ébreszt, igazi egyéniséggé varázsolja viselőjét. A fekete hajú emberek filozófus alkatúak, jobban érdekli őket a miért és a hogyan, mint a többi hajszín birtokosait. A sötét hajszín a tükörben komolyságot fejleszt ki viselőjében, könnyen melankóliára hangolhat. Vigyázni kell vele, nem mindenkinek áll jól. Kissé öregít és karakteressé tesz. Egy született feketehajú gyakran kíváncsi, főleg irodalomra, vallásra, és mindenre, ami szellemi termék. Az ezotéria, spiritualizmus sem áll távol tőle. Gyakran extravagáns ruhákban látjuk, néha teljesen elrugaszkodva a valóságtól. Pénzügyi téren viszont a feketék a legjobbak!


Vörös
Réz, paprika, padlizsán...


A vörös a boszorkányok hajszíne. Legalábbis annak tartották. A vörös hajúakról általában a temperamentum, a szenvedély, vagy a makacsság jut eszünkbe. Nem véletlenül. A valódi vörösek sokszor törik valami csínytevésen a fejüket és nagyon kreatívak. Ami a szívükön, az a szájukon is. Mindemellett érzékenyek, talán jobban is mint kellene, nagyon könnyen dühbe gurulnak. Szervezetükben kevesebb antistressz-hormon termelődik, ezért fokozottabban élik meg az izgalmakat, kirobbanó természetűek.
A vörös haj igazán feltűnő, tudni kell viselni!

Szőke
Homok, méz, búza...


A szőkeség életforma. A szőke hajszín sosem avul el, mindig divatban van. Sok férfiban felébreszti a védelmező ösztönt, hiszen ártatlanságot, törékenységet, simulékonyságot és engedelmességet sugall. A szőkeséggel társítják a gyengédséget, a puhaságot, a befolyásolhatóságot, és sokszor a ledérséget is. Természetesen a szőkeség és a butaság kapcsolatából semmi sem igaz.

A szőke a legfiatalosabb szín. A született szőkék több hajszállal rendelkeznek, mint a barnák, feketék, vagy a vörösek, de hajuk finomabb, vékonyabb szálú. Ez sajnos azzal jár, hogy nehezebb dolguk van a hajformázással.


Barna
Csokoládé, gesztenye, kávé...


A barna hajhoz általában az észt és az értelemet párosítják. A legtöbb Nobel-díjas barna hajú. Egy barna hajú ember folyamatosabban és kitartóbban dolgozik, remekül terhelhető, nehéz helyzetekben utolsóként válik idegessé és nagyon öntudatos. A barna megnyugtat, és bizalmat gerjeszt. A barna a föld színe, így párhuzam vonható: a barnák két lábbal állnak a földön. Ne gondold, hogy ez a szín unalmas, egy jól megválasztott csokoládé színű frizurával is feltűnést kelthetsz! A barna hajszín biztonságot, nyugodtságot kölcsönöz viselőjének. Nem véletlen, hogy a férfiak legszívesebben barna hölgyet választanak feleségnek.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Recommendations: how to promote your discozenek.eoldal.hu

(LatonyaVem, 2018.03.26 01:04)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать игру фифа 15 торрент пк

(garneuTak, 2018.03.22 20:36)

Я считаю, что Вы допускаете ошибку. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, поговорим.

---
Посмеялся. Норм картинки =)) fifa 15 iso скачать торрент, fifa 15 setup скачать или <a href=http://15fifa.ru/skachat-patchi-fifa-15/34-mod-fifa-15-fifa-15-10-rus-eng.html>fifa 15 creation master 15 скачать</a> моды для fifa 15 фнл скачать

Elon Musk was right: artifitial intelligence will make new WAR. The "XEvil" was released!

(Mashaprage, 2017.12.12 19:26)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

szt

(anett, 2014.01.26 18:20)

Szerintem mindegy kinek milyen szinü a haja mert ez a fiúknál is izlés kérdés szerintem. Amugy szerintem szép az összes hajszin én szöke vagyok még se vagyok hülye.Vannak szökébe is ribancok talán sok is de ugyan ugy van barnába és mindegyikbe is.Na mindegy az a lényeg lehet hogy valaki szöke de ne nézzle az miatt mert lehet jó fej és okos is csak ennyit akartam irni.

chh...a szőkék

(nem kell tudnotok, 2011.08.05 17:08)

hátt, tudjátok ott irtátok azt h :
Sok férfiban felébreszti a védelmező ösztönt, hiszen ártatlanságot, törékenységet, simulékonyságot és engedelmességet sugall.

.. hátt, egy csomó fiút ismerek akik szőkék, beleértve engem is, és elmondanátok h ezt h gondoltátok? a szőke fiúkat meg a barna/fekete/vörös hajú lányok akarják védelmezni? vagy mih? xD

nemkotomrad@freemail.hu

(Egy normális csaj., 2010.11.12 18:29)

Hali. szőke hajú vagyok de nem vagyok rossz fej. A szőkék amúgy se hülyék ennyi ízét... amúgy meg nincs igazatok már bocs de csak ti lehetek ilyen parasztok -.-.
na sziasztok.

szőke ház, barna kapuval

(barna haj, szőke szem:D:P, 2010.08.08 21:11)

halii :D
barna hajam, barna szemem:D
ja potyi3@freemail.hu -> ja igazad van nem mindig jófejek a szőkék, nekem is inkább barna vagy vörös hajú bnőim vannak, de szőke NINCS me UTÁLOM ŐKET :DDDDD
NA NEM IDEGESÍTEM "JOWAN-T" XD császtok barna szeműek, barna hajúak:D

cím

(gee, 2010.06.27 19:09)

mind1 luk luk! csak a keret más!!!!!!!!!!!!!!

potyi3@freemail.hu

(Fanni, 2010.06.14 23:45)

áhh én barna vok!!
és az utolsónak igazat adok!!
a szőkék hülyék:D
akiket én ismerek szőkéket az vagy hülye vagy kurva!!

...

(..., 2010.06.09 19:20)

Jowan látszik hogy szőke vagy ha már írni sem tudsz normálisan

jowan

(jowan, 2010.03.29 18:45)

jowan de bazdmeg..én is szőke haju wok, és mégis a pasimmal már 3éwe wunk együtt!
ugy h nem igaz h engem csak ugy eldob(nak) a fiu(k)..
És ne %-oljál itt nekem, h mennyi pasi bukik a barnára!!

semmi@freemail.hu

(Semmi, 2010.03.05 20:10)

Nem rég voltam fodrásznál, s a fodrászati prospektusban az áll, hogy sötétszőre hajam van. Én viszont barnának látom, sőt, minden ismerősöm annak látja.Akkor most nekem barna a hajam vagy szőke? Előre is köszi, ha valaki meg tudja mondani.Amúgy kb. ilyen színű a hajam (megmosás után:piros bekarikázás, pár nap múlva:kék karikázás):
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100305/zzzzz7_www.kepfeltoltes.hu_.gif

romfaerzsebet@citromail.hu

(Erzsi, 2010.01.08 22:30)

egyetértek hiába buknak pl szőkére ha a végén a barba hajú lányok jönnek be nekik ez mindg így van csak a szőkéket felkapták jah és kezd azért kimenni már a divatból!!

nyiregyháza

(era, 2009.07.18 00:50)

én természetes gesztenyebarna haju vagyok megvagyok elégedve, nem változtatnám meg, szerintem a férfiak töbsége barnahajút választ.