Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan érd el, hogy legyen köztetek valami, ha…

Hip Latino Dolls Glitters

 

Azért írom ezt a cikket, mert sokakat érint a dilemma: hogy is kerüljenek közelebbi kapcsolatba a kiszemelt a sráccal. Bár sok ehhez hasonló cikk van és az újságok is tele vannak ezzel a témával, sőt könyveket írnak róla… de egyikben sem említik meg azt, hogyan ismerkedj össze a fiúval, ha semmi közös szál nincs – se ismerős, se szakkör, se semmi. Én ehhez is szeretnék tippeket adni.

 

1. …a fiú a haverod, barátod

Azt gondolnánk, azoknak a legkönnyebb, akik ismerik a fiút, jóba vannak vele. Azért mégsem így van. Hiszen ha jó barátság fűzi össze a két személyt, nem könnyű feláldozni a kapcsolatot. Mert nem olyan biztos, hogy az a kapcsolat működik majd nekik. Ha működik is egyszer végeszakad. Lehet, hogy csúnyán válnak el és akkor a barátságuk is odaveszik. De ha nem is haraggal válnak el, akkor is nehéz barátságra váltani. Elképzelhető, hogy az egyik fél még többet érez a másik iránt… Egyszóval a két személy kockáztatja a biztosat a bizonytalanért, amit nehéz megtenni azért. Ha csak egy barátikörhöz tartoznak, de nincsenek olyan szoros kapcsolatban is problémát jelenthet a szakítás… kellemetlen olyan emberrel bulizni mondjuk, akit még szeretsz, de ő már túl lépett rajtad. A barátaiknak is kellemetlen, mert nem fognak választani kettejük között… Ezt nem várhatják el.

Ám ha te mégis össze szeretnél jönni egy barátoddal, haveroddal, tehetsz érte. Ha eddig csak barátként tekintett rád, meg kell mutatnod neki a benned rejlő nőt. Ne úgy közeledj felé, mint egy haverhoz, hanem nőisen. Mosolyogj rá, nézz a szemébe, flörtölgess vele, bókolj neki. Buliba kihívóbban viselkedhetsz vele (nem azt mondom, hogy úgy öltözz fel, hogy mindened kint meg hogy úgy rázd magad, hogy… csak ott is flörtölgess vele, táncolj vele a legtöbbet, beszélgess vele kettesbe, kacérkodj, érintsd meg néha.) Ezekből biztosan leveszi, hogy akarsz tőle valamit, és ha ő is így van vele, lépni fog. Azonban ha félénkebb a srác, de azért látod rajta, hogy szeretne ő többet… csak nem mer, akkor kezdeményezhetsz egy ilyen beszélgetést. Hogy mostanában úgy vetted észre, hogy megváltozott a kapcsolatotok… Ez már tényleg annyira egyértelmű jel a részedről, hogy ha erre sem lép, eléggé tutyimutyi vagy nem gondolta komolyan az eddigieket. Nem érdemes rá több időt pazarolnod, lépj túl rajta.

 

                   Love icons for msn messengers

 

2. …a fiú az osztálytársad vagy ugyanarra a szakkörre jártok

 

Ennek is megvannak a hátrányai… persze az, hogy mi lesz ha a két fél szakít egymással. Kellemetlen utána nap mint nap a másikat látni.

Nos, ha többet szeretnél a sráctól, mosolyogj rá sokat! Kezdeményezz beszélgetést, nézz a szemébe. Tulajdonképpen ugyanazt kell tenned, mint az első pontban leírtak… de azért mégsem. Nyilván ha az osztálytársad, szakkörtársad nem ismeritek egymást annyira, mintha egy barátodról lenne szó. Ha szoktatok beszélni, egyszerűbb a helyzeted, de ha nem is dumálhatsz vele, csak úgy spontán. Célozgass rá, hogy elhívhatna valahova. Például ha busszal jársz iskolába, említsd meg, hogy „Hú de sokat kell majd várnom a buszra, halálra unom majd magam, gőzöm sincs mit fogok csinálni…”. Ezen kaphat, és esetleg azt mondja, igyatok meg valamit vagy sétálgassatok a parkba. Ha lesz valami jó film a moziba csak úgy mellékesen jegyezd meg „Lesz az xy moziba, biztos tök jó, szívesen megnézném.” Ha erre nem lép vagy nem akar semmit, vagy nem mer elhívni vagy nem tűnik fel neki a célzás. Ha úgy veszed észre, szimpatizál veled, csak túl nyuszi, hívd el te valahova. Például csak úgy lazán megkérdezheted tőle: „Nem megyünk el valamerre suli után?” Ezután már alakul minden… Vagy jól vagy rosszul. Ha nem lesz belőle semmi se keseredj el, jön majd más.

 

 

3. …van közös ismerősötök

 

Egyszerű! Kérd meg a közös ismerősötök, hogy ha találkoztok, hozza őt is. Ott megismerhetitek egymást nagyjából. Ha te is szimpatikus vagy neki elkéri a számod. Vagy utána a közös ismerőstől, esetleg felajánlja, találkozzatok még hármasba – vagy kettesbe. Persze a találkozón mosolyogj rá sokat, nézz a szemébe, legyél visszafogott és nőies.

 

4. …nincs semmi, ami közös

 

…de te mégis halálosan oda vagy érte! Én azt mondom, csak akkor lépj valamit is, ha van esélyed. Tehát fontos, hogy ne legyen barátnője és ha úgy tűnik, ő sem közömbös irányodban. Ezt kiderítheted abból, hogy például néz téged esetleg mosolyog. Testbeszédre is hagyatkozhatsz, bár a véleményem szerint nem biztos, hogy megbízható. Ha mégis figyelni akarod, íme pár jel tőle: a lábfejei feléd fordulnak, rád néznek, akár egész teste feléd fordul; kihúzza magát a jelenlétedben; a szemöldökét felhúzza, összehúzza; ha tetszik neki amit lát, egy pillanatra, mikor tekintetek találkozik szétnyitja a száját; az orrlyukai kitágulnak; szemeit nagyra nyitja; utánoz: ha megnézünk egy párt például ha egymással szemben ülnek. Ha az egyik könyököl az asztalon, a másik is. Nos, ha bejössz a fiúnak ő is tesz egy olyan mozdulatot, mint te. Például ha megérinted az arcod akkor ő is tesz egy olyasfajta mozdulatot, lehet csak megvakarja a fülét. De mint mondtam, szerintem kár lenne csak a testbeszédre hagyatkozni, hiszen mindenki máshogyan működik.

 

 

Ha eddig nem vett észre az azonban nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki. Próbáld magadra felhívni a figyelmet. Érintsd meg „véletlenül”, akkor biztosan rád néz. Mosolyogj rá bátran! Persze ne vigyorogj, hogy az összes fogadat lássa, csak úgy enyhén, halványan. Valószínűleg vissza fog mosolyogni és ha mélyebb nyomot hagytál benne, máskor is mosolyog majd, rád vagy a szemedbe néz. Ha szerencsés vagy akkor van elég bátorsága ahhoz, hogy megszólítson – már ha igazán akar tőled valamit, amit tuti biztosra persze nem tudhatsz. Ha már tényleg csak kerülgetitek egymást… vedd fel MSN-re, ha ő nem teszi meg. Nehéz megtenni, de ha nem cselekszel semmit, örökké úgy marad minden. Szóval ne habozz, vedd fel, írj rá. Ha élőbe ő köszön előre, az haladás. Ha ezután sem szólít le… lehet, hogy nyuszi. Vagy nem gondolja komolyan. Ha úgy érzed, szólj hozzá te. Kezd egy milyen volt a napod vagy milyen lesz a napoddal… vagy hogy vaggyal… mit csinálsz mával… csak kezdeményezz, tegyél érte ami kell, ne csak állj és várd a csodát.

 

De azért mindig emlékezz rá: ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Pasiknál is így van. Ha erőlteted, rajta lógsz, görcsösen akarod az már nem jó. Csak rosszabb lesz minden. Tehát ha nem megy, nem sikerül, lépj tovább. Neked se jó, ha nyűglődsz.

 

  Love icons for msn messengers                                                                                    Love icons for msn messengers

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csarni.marti@freemail.hu

(csarni noémi, 2013.09.11 17:42)

Sziasztok! Van egy fiu akibe fülig szerelmes vagyok az első pillanattol! Nem tudom hogyan érjem el hogy őis ugyérezen mint én.mert ő egy vagány srác. Kérlek segítsetek! Akkár facebookon is írhatok Noémi Csarni néven vagyok fen! Előre is köszönöm aki segít!

mandms@citromail.hu

(k.p, 2012.01.10 14:50)

milyen témákat dobjak föl neki?

andiiii96@yahoo.com

(Andika, 2011.08.21 15:14)

Sziasztok!.segicsegeteket kérem van egy fiu akivel mar jartam nem szerettet és elhagytam.. mar 2 holnapja nem vagyunk egyut es ujra szertnem h vele legyek.. edigg nem nagyon beszeltunk mostmar ugyvan h kimegyunk a parkba setalni stb..mit lehet ijenkor csinalni..ha nemakar mitegyek..:((

Meg kérlek Segicsetek:((!!!

persze

(anna, 2011.06.29 19:56)

Szia Kincses
Én is voltam már ilyen hejzetbe hogy lefagytam és nem tudtam mit mondjak neki de ha igazán szeretem tudom hogy miket szeret és ilyenkor hirtelen öszeszedem magam és arol kezdek el beszélni amit ő szeret aztán átkanyarodok ketönkre a beszélgetés folyamán és ha ő is bír nyert az ügy ha nem akk paszolni kell!

Probléma

(Kincses :), 2011.05.15 20:31)

Nekem tetszik egy srác..akivel már kétszer irtam,de mindig én irtam rá...ezzel még nincs akkora gond,mert eléggé flörtölt velem..de ha élőben meglát akkor zavarban van..és nem is köszön..olyan mint ha csak msnen lenne nagy a szája élőben pedig nyuszi.azon gondolkodok h ismét ráirok..mert sztem próbálkozni kell.de nem tom h milyen témákról beszéljünk,mert ha vele beszélek kicsit lefagyok :Dsegithetnétek :)

Re: Probléma

(Andi, 2011.06.01 15:14)

Sziia!! ugyan az van velem is:(...irok es akarok vele jarni csak o nem ugy nezz ramm a FIUk mar csak ijjenek:)...hagyad 4 5 6 napig ne irjal s ha akor se irr irjal te es mongyad h reg nem beszeltetek es ijjenek;)

Mi a véleményetek?

(teddy000, 2011.05.06 13:00)

Miért van az,hogy ha egy lánynak több vagyok mint barát,akkor miért nem próbál meg velem járni,miért mással jár?Én úgy vagyok vele,hogy ha nekem valaki azt irja hogy több vagyok mint barát,akkor azzal azt veszem ki belőle hogy érez valamit irántam többet mint barátság és lehet járna velem,de lehet tévesen itélem meg ezt.Szerintem azzal hogy valakinek ezt irjuk,reményt keltük benne,hogy lehet valami több kettőnk közt,vagy lehet tévedek.Akkor miért irja hogy több vagyok mint barát?Nem szeretem ha valaki csak játszik ezzel a szóval.Én olyan fiu vagyok,hogy nem szeretek nyomulni egy csajra rögtön az elején,mert azzal elijesztem csak.Először csak barátkozok vele,és ha ugy látom hogy a lány is akar többet,vagyis lehet szó többről mint barátság,akkor próbálkozom.Nem megyek rögtön neki a csajnak vagyis nem támadom le,hanem mindig egy picivel tudtára adom hogy jelent nekem valamit vagyis fontos nekem.Ha igen nyomulnák,azzal csak mennék az agyára és megunna,elmenne tőlem a kedve,kerülne,és ezt nem akarom.Szerintetek helyes ez igy ahogy teszem?

Re: Mi a véleményetek?

(Andi, 2011.05.14 14:37)

Szia!!!..A csaj ha enm akar veled lenni akor aszt jelenti h nem akarja a baracsagotokat el vesziteni,de ha teleg neked tobet jelent akor hivd el egy ojan hejre ahol eten lehtek es ot kerdez ra h lehetne valami kozotetek;)
Sok sikert:D

Szeret vagy nem?

(Baba, 2011.04.29 16:04)

Sziasztok! A pasimmal 2 hete szakítottunk, de en még mindig szeretem!o viszont mindekinek azt mongya, hogy o engem már nem. de suliba mindig néz, meg nevet rám. A barátnomnek mindig csunyákat mond rolam, de a b nom azt mongya h még mindig szeret. segítsetek lécci! Szeret még vagy már túl lépett rajtam?

Re: Szeret vagy nem?

(Andi, 2011.05.14 14:34)

szia!!!...ki szakitot te vagy O''?...HA O''..akor mar csak baratnak tekint...ha te akor MEg szerettt

Mi a véleményetek?

(tomika, 2011.04.09 05:13)

Sziasztok.Tetszik nekem egy lány és én is neki már hosszú idők óta.A szimpátia az megvan,csak nem mer egyikünk sem ugy lépni az ügyben hogy lehet-e valami köztünk.Mivel én vagyok a pasi nekem kell lépnem és meg is tettem,csak ő azt nem tudom hogy pontosan mit is érez.Annyit tudok,hogy több vagyok neki mint egy barát.Gondolkoztam hogy elküldök neki egy ilyen üzenetet:Amióta megismertelek,nekem csak Te létezel.Egy lánnyal sem kezdtem ki,mind-e mai napig,mert csak Te rád várok,hogy enyém leszel,és mi leszünk a legboldogabb pár ezen a világon.Te vagy az álmom,a legféltettebb kincsem,akiért érdemes élnem.Nem kérek mást,csak egy esélyt tőled,próbáljuk meg mi ketten.-mi a véleményetek?

Re: Mi a véleményetek?

(Andi, 2011.04.12 23:37)

Szia!!..szerintem ha egy lanyba szerelmes vagy akor hiwd el egy ojan hejre ahol el tudnatok beszelgetni s ne uzenetbe ird mert az roszab ő asz fogja gondolni h nincs merszed azert kene el hiwd egy ojan hejre ahol csak keten leneke es ot el mondanad esztet amit gondoltal
En lany vagyok es azert segitek mert en is kertem segicseget de sajna nem segietek hatha te joljarnal a segicsegemel
Szerintem eszt amit montam probald meg!!!..Sok Sikert!!!

Re: Re: Mi a véleményetek?

(SFASF, 2011.04.14 00:10)

igazad van,köszi szépen:)

punto87@citromail.hu

(Balázs, 2010.08.31 20:54)

Sziasztók!
Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy lány akiért oda vagyok. ilyen kapcsolat félében vagyunk.
Ez azt takarja hogy táv kapcsolatban élünk, heti szinten 1-2.napot vagyunk együtt. Most lépet ki nem rég elöző kapcsolatából.Amit nekem mesélt elöző kapcsolatáról nekem (börtönnek tünt a volt kapcsolata). Amikor telefonon beszélünk akkor olyan távolság tartó. Amikor meg személyesen együtt vagyuk akkor meg olyan kedves oda adó törödő meg amit ide tartozik. Nem sexről beszélek hanem az érzelmi dolgokról. És ez miatt nem túdom mit csináljak?
Olyan a munka helyem rengeteg nővel találkozom.
És végre megtaláltam az ideális nőt akire vágyom , és szeretném meg tartani. Ebben kérném a segitséget, hogy mit csináljak?

Re: punto87@citromail.hu

(andi, 2011.04.05 23:05)

Szia!!En lany vagyok s ijen esetben segitelek:D...Ha joba vagytok es minden akor kel varnos kicsit h tugya felejteni mert egy lanynak kel ido amig ki heveri magabol s mikor ugy erzed el jot az a pilanat akor kerdez ra h lehtne valami kozotunk vagy ijensmi;)

cuni.mokus@yahoo.com

(andi, 2011.04.05 23:02)

sziasztok!!Kerem segicsetek Van egy fiu akiert total oda vagyok nagyon szeretem mar parszor probalkosztam nala de o nem akarta de par napja meg valtozot totalisan beszelgetunk minden nap nem tudom mit tegyek lecii segicsetek!!!

baby-bogyó

(barbi-baby, 2010.08.05 18:17)

sziasztok!!!
Ezek télleg nagyon jó tanácsok de mi van akkor ha egy lány beleszeret a saját tanárába???Velem ugyanis ez történt.Lehet hogy gáz de a pasi még csak 28 éves és vicces aranyos és nagyon okos.De van barátnője én mégis ugy érzem mintha néha egy kicsit máshogy nézne rám.Megdicsér hogy milyen jol nézek ki meg ilyenek.Nagyon beleszerettem.Az a gáz hogy én még csak 15 vagyok és hát nagyon nagy a korkülönbség
hogy lehetne mégis megoldani ezt a problémát????kérlek titeket nagyon szépen segitsetek,de ne ugy hogy felejtsem el mert az nem megy
most nem tudom elfelejteni mert minden nap találkozok vele
irjatok az e-mail cimemre:blanca54@citromail.hu
köszönök minden segitséget

...

(........, 2010.08.01 19:22)

Persze azt nem írták le hogy ha a fiú nincs oda a lányért...:S

kdiana95@gmail.com

(Dijjus, 2010.07.04 21:05)

Sziasztok! Nekem annyi gondom van h egy találkán ismertem meg egy srácot aki most nagyon bejön nekem és fel is vett msn-re az elején flörtölt is meg bókolt, általába ő írt rám, de aztán félreértésből kicsit összekaptunk, igaz most már kibékültünk de azóta nem ír rám és nem mond szépeket :S T.T lécci vki segítsen!!! mit csináljak? xD

Gödöllő

(Dóri, 2010.06.21 13:19)

Bocsánat még valamit kifelejtettem.
Neki is bejön egy másik lány,és vele szeretne most összejönni.
De félek vele beszélni,mert attól tarok hogy csak kinevetettetem magam,vagy pedig megint elutasít.
Mit tegyek hogy inkább velem jöjjön össze?