Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 álom jelentése, amik szinte mindenki álmában előfordulnak!


Tűz: a tűz legbelsőbb titkaidat szimbolizálja: érzelmeket, szenvedélyt, vonzalmat. Ha álmodban nem félsz a tűztől akkor az életben is védettnek érzed magad. Egy égő tárgy ezzel szemben azt mutatja, hogy félsz a "leégéstől", a kudarctól.

                                    

Repülés: Ha álmodban repülsz, akkor szabadságra vágysz. Bízol magadban, kiegyensúlyozottságra törekedsz. Ha repülőn utazol, akkor menekülsz a problémáid elől, környezetváltozásra, kikapcsolódásra van szükséged

                                          

Utak: Az út az életcéljaidat jelképezi, a mellette lévő tárgyak pedig azt, hogy helyes irányba haladsz-e. Az út minősége (döcögős, sima, stb.) azt jellemzi, mennyire lesz könnyű elérni a célodat.

                                 

Ház: a ház a jelenlegi élethelyzetedre és lelki állapotodra utal. Ha a ház jó állapotban van, akkor te is elégedett vagy magaddal. Az ismeretlen szoba új lehetőséget jelent.

                                        

Fák: a lombos, virágzó, vagy gyümölcsöt hozó fák a testi energiát, életerőt jelképezik. Ellenben ha csupasz, száraz fát látsz, akkor a jövőben negatív eseménnyel fogsz szembesülni

                                        

Szakadék: ha egy szakadék szélén állsz, bizonyára félsz a kudarctól. Ha szép lassan beleereszkedsz, akkor kész vagy szembesülni egy kellemtlen eseménnyel. A szakadékba ugrani boldogságot, örömöt jelent.

                                       

Menekülés: a menekülés egy tipikus szorongáos álom. Ha álmodban menekülsz, félsz egy közelgő eseménytől, ami lehet konkrét személy, de akár egy élethelyzet is.

                                         

Állatok:az álmunkban megjelenő állatok mindig az ösztöneinkre utalnak. a vadállatok az életerőt, a macska a szeszélyt, a kutya pedig a barátságot és hűséget jelképezik

                                   

Víz: a tizta, nyugodt víz azt jelenti, hogy jól érzed magad a mostani élethelyzetedben. A koszos, viharos víz arra utal hogy elégedetlen vagy magaddal. A nagy víz (pl teger, óceán) általában betegséget jelent.

                                  

Meztelenség: az életben bátrabban kéne vállalnod magad, mutasd ki az érzéseidet! Légy egy kicsit határozottabb

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szt@hotmail.hu

(No comment, 2011.01.23 06:20)

Én állandóan a volt barátnőmről álmodok,akivel majd 1 éve szakítottam de még most is szeretem. Ennek van vmi jelentése? Vagy csak még vágyok utánna? Segítsetek légyszives! Előre is köszi.

Re: Szt@hotmail.hu

(Adrika cica :'( , 2012.07.07 15:27)

Sziasztok!
Van egy srác akivel már lasan 5éve vitatkozok és azota mindig az álmomban szerepel mit jelenthet??? :'( mert akár mit el követ azóta is szeretem és érzem h ő is engem

nincscím.

(babuka., 2011.02.04 15:09)

annak mi a jelentése hogy már 1 hónapja azt álmodom hogy kiakad az állkapcsom vagy kiesik az összes fogam? de ezt így felváltvaa:|:D:S komolyabban is érdekel már:/

...

(csajszíííí, 2010.12.28 23:16)

Sziasztok!

(13 éves vagyok).Én állandóan pasikkal álmodok.Valamikor nem ismerem őket,de van amikor meg is vannak nevezve.Ez miért lehet?? lécci segítseteek...!!!

gfg

(zsu, 2010.09.06 16:03)

én pl ma arról álmodtam hogy volt ossztársammal úgymond közelebbi kapcsolatba kerültünk (testi) ez mit jelent? ja és aznap taliztam vele össze a tescoba:$

biusniki@freemail.hu

(Balogh Nikoletta, 2010.06.30 10:32)

Sziasztok!Kérlek segítsetek.Nekem nem rég halt meg a nagypapám,(az anyai),és azóta álmodtam hogy az apai nagymamám haldoklik.Ez mit jelent?Előre is köszönöm!

--------

(ŁŁŁŁŁŁŁ, 2010.01.14 10:53)

Szia ez azért van,mert ezektől a dolgoktól félsz a legjobban és ez jár a fejedben mindig,azt javaslom hogy ne gondolj rá:)
remélem segítettem,szió!

szaszi945@citromail.hu

(Szandzsi, 2010.01.11 20:06)

Én folyamatosan arról álmodok hogy betörnek hozzánk,megölnek,vagy meghal valaki,vagy dob a barátom. És már elegem van,nem tudom mítől lehet valaki nem tudja mitőllehetnek ezek?